Buno Gormet – Alimente sanatoase pentru o viata sanatoasa!

Buno Gormet – Alimente sanatoase pentru o viata sanatoasa!

Tocana macelareasca din carne de strut este o alegere perfecta pentru un fel principal preparat din carne de Strut, sanatoasa si bogata in proteine valoroase alaturi de legume care ii desavarsesc gustul. Gustoasa, savuroasa, deosebita. Ingrediente folosite pentru tocana macelareasca din carne de strut: Drum (pulpa) de strut– 1kg Pipota de strut– 1 kg Inima […]

Ingrediente: 130 g file strut, la temperatura camerei 5 g piper negru proaspăt macinat 2 g sare 5 g rozmarin pisat 60 g salata lollo biondo spalata și uscata Pentru sos: zeama 1/2 lamaie 20 g zmeura 30 ml ulei măsline 15 ml otet balsamic Preparare: Taie în jumătate, pe lung, fileul de strut. […]

Ingrediente: Numar de portii: 10 Timp de gatire: 3 ore Ingrediente: 1200 grame pipota de strut – cumpara de aici 400 grame masline verzi 4 cepe mari 1 foaie de dafin 2 conserve de rosii pasatta (2 x 400 grame) 6 catei de usturoi 500 ml supa de legume (se poate inlocui cu bere neagra) […]

Ingrediente: Gat de strut – 4 buc Lemon grass – 2 fire Ghimbir – 1 buc Usturoi – 5 catei Frunze kaffir lime – 3 buc Anason stelat – 2 buc Chilli – 2 buc Lapte cocos – 1 conserva 400 g Supa legume (2 cepe mari, 1 morcov, 3 tije telina apio) Curcuma/turmeric Lime – […]
Ingrediente: – 360-380 grame carne de strut (drum) -zeama de la jumatate de lamaie -6 boabe de piper rosu -30 ml whisky -3 catei de usturoi -sos Hoisin -1 lingurita de mustar Dijon -100 ml apa -3 grame de sare Preparare: Din toate ingredientele de mai sus (mai putin carnea) se prepara o marinada […]

Ingrediente: • 400 grame steak Gourmet de struț, tăiate feliuțe contra fibrei mușchiului (ca în imagine) • 200 grame rucola • 2 cepe verzi, curățate și tăiate • 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat • 100 grame brânză Feta, tăiată cubulețe Preparare: 1. Încinge bine grillul, scoate carnea din marinadă, usuc-o, tai-o feliuțe și […]

Ingrediente: aproximativ 700 g ficat de strut 1 litru de lapte 2 cepe 5 catei de usturoi 150 g unt 82% grasime 50 ml cognac de buna calitate 1 gutuie – optional cateva bucatele de pipota si inima de strut confit Preparare: Ficatul se tine o noapte in lapte si apoi se curata si […]

Timp de gatire: 10-12 min (inclusiv 5 min timp de asteptare) Recomandat pentru file/steak cu gramaj peste 180 g, gatit ca o singura bucata. Daca doriti, portionati in jumatate file-ul de peste 190 g si gatiti bucatile exclusiv in tigaie (detalii aici – https://www.buno-gourmet.ro/file-de-strut-la-tigaie ) Daca nu ai incredere in tigaia pe care o detii, iti recomandam […]

Timp de gatire recomandat: 10-12 minute (inclusiv 5 minute timp de asteptare). Ingrediente: 1 portie: 110-120g file strut (190-230 g, portionati in jumatate sau vezi varianta de gatire cuptor (insert link)) 1 catel de usturoi nedecojit, zdrobit 1 fir cimbru/rozmarin/tarhon/salvie – functie de preferinte sare mare/piper boabe proaspat zdrobit Modalitate de pregatire: Cu 30 […]