Livrare

Livram carnea congelata, in ambalaje speciale de transport cu temperatura controlata, sub -18 grade Celsius, cu minim 3 luni termen de valabilitate garantat.

Ne asiguram, prin utilizarea de ambalaje termoizolante, ca temperatura produselor congelate nu va urca peste -18 grade Celsius pe toata durata transportului comenzii de la depozitul frigorific la tine acasa, cu conditia ca livrarea sa aiba loc in ziua programata, in caz contrar vom depasi durata optima de livrare a produselor.

Comenzile plasate de Luni pana Joi, la ora 15:00* se expediaza cel tarziu a doua zi, iar comenzile plasate de Joi dupa ora 15:00 pana Duminica seara se expediaza in cursul zilei de Luni. Timpul de livrare de la momentul expedierii este de maximum 1 zi lucratoare exceptie facand rutele pe care firmele de curierat partenere nu le parcurg zilnic.

*ora la care plata sa fie confirmata in sistemul nostru (daca optati pentru plata prin OP)

 

COSTURI DE TRANSPORT:

Bucuresti si zona limitrofa (Otopeni, Pipera-Tunari, Corbeanca, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Snagov)

Comenzi cu valoare sub 400 lei – cost transport 30 lei

Comenzi cu valoare peste 400 de lei – Transport GRATUIT

Alte Orase

Comenzi cu valoare sub 400 lei – Cost transport 60 lei

Comenzi cu valoare peste 400 lei – Transport GRATUIT

Expediem pe tot teritoriul Romaniei. Pentru localitati aflate in afara retelei curierului, va vom comunica separat daca exista extra costuri datorate kilometrilor suplimentari.

Pentru comenzile voluminoase sau cu greutate excesiva, va vom comunica in prealabil daca exista extra costuri datorate acestor conditii speciale.
Clientul va avea optiunea de a refuza aceste costuri suplimentare, situatie in care de comun acord comanda va fi anulata si sumele achitate vor fi returnate a doua zi lucratoare de la data incasarii lor.

Produsele pot fi ridicate si de la sediul nostru din Sos Odaii nr 38 ( linia de centura) , Otopeni, Ilfov