Cumparaturile mele

Livrarea produselor Buno Gourmet

Previous
Next

Expedierea produselor termosensibile intr-o cutie termoizolanta care asigura o buna etansare termica pentru cel putin 36 de ore. In interiorul cutiei termoizolante produsele sunt introduse intr-un sac alimentar de unica folosinta care este sigilat cu un sticker pentru a asigura buna izolare a produselor de oricare factori contaminanti. Intre sacul alimentar si peretii cutiei sunt introduse baterii de frig (gel-pack) care sunt speciale pentru a asigura temperatura necesara pe durata transportului. La predare, clientul trebuie sa preia sacul alimentar cu produsele dinauntru iar cutia termoziolanta impreuna cu gel-pack-urile vor fi returnate de curier inapoi catre BUNO-Gourmet.ro

Produsele ambientale sunt expediate in baxuri de carton care vor proteja produsele comandate pe durata tranzitului catre client.

Comenzile mixte care contin produse termosensibile cat si produse ambientale vor fi livrate in colete multiple, articolele ambientale fiind ambalate in baxuri de carton de unica folosinta pe cand produsele termosensibile vor fi livrate in cutii termoizolante.

Livram carnea congelata, in ambalaje speciale de transport cu temperatura controlata, sub -18 grade Celsius, cu minim 3 luni termen de valabilitate garantat.

Ne asiguram, prin utilizarea de ambalaje termoizolante, ca temperatura produselor congelate nu va urca peste -18 grade Celsius pe toata durata transportului comenzii de la depozitul frigorific la tine acasa, cu conditia ca livrarea sa aiba loc in ziua programata, in caz contrar vom depasi durata optima de livrare a produselor.

Comenzile plasate de Luni pana Joi, la ora 15:00* se expediaza cel tarziu a doua zi, iar comenzile plasate de Joi dupa ora 15:00 pana Duminica seara se expediaza in cursul zilei de Luni. Timpul de livrare de la momentul expedierii este de maximum 1 zi lucratoare exceptie facand rutele pe care firmele de curierat partenere nu le parcurg zilnic.

*ora la care plata sa fie confirmata in sistemul nostru (daca optati pentru plata prin OP)

COSTURI DE TRANSPORT:

Bucuresti si zona limitrofa (Otopeni, Pipera-Tunari, Corbeanca, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Snagov)
Comenzi cu valoare sub 450 lei – cost transport 25 lei
Comenzi cu valoare peste 450 de lei – Transport GRATUIT

Alte orase
Comenzi cu valoare sub 450 lei – Cost transport 25 lei
Comenzi cu valoare peste 450 lei – Transport GRATUIT

Expediem pe tot teritoriul Romaniei. Pentru localitati aflate in afara retelei curierului, va vom comunica separat daca exista extra costuri datorate kilometrilor suplimentari.

Pentru comenzile voluminoase sau cu greutate excesiva, va vom comunica in prealabil daca exista extra costuri datorate acestor conditii speciale.
Clientul va avea optiunea de a refuza aceste costuri suplimentare, situatie in care de comun acord comanda va fi anulata si sumele achitate vor fi returnate a doua zi lucratoare de la data incasarii lor.

Produsele pot fi ridicate GRATUIT si de la sediul nostru din Sos. Odaii nr 38 (linia de centura), Otopeni, Ilfov.

Livrare la temperatură optimă

Livram oriunde in Romania

Livrare gratuita

Pentru comenzile peste 450 lei

 

Calitate superioara

Garantam un gust deosebit

Experiență îndelungată

Igiena și siguranța garantate

© Buno Gourmet 2020