Cumparaturile mele

Știm de acasă: dacă pui bun, iese bun!

Iar BUNO este rezultatul firesc al acestui mod de a fi

Produse 100% naturale

Un stil de viață sănătos

Înainte de a fi antreprenori, suntem părinți – de aceea hrana sănătoasă este o prioritate pentru noi. Așa am descoperit, inițial, beneficiile cărnii de struț și am început să o aducem în casele românilor. Cei preocupați de un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată. A celor care doresc o alternativă sănătoasă la clasicele varietăți de carne. Treptat, ținând cont de cererea variată de pe piață, am diversificat portofoliul de produse și am creat pentru clienții noștri, produse din alte specii: capră, oaie, prepeliță, curcan, pui.
Drum de Strut - tocana macelareasca
carpaccio close
Carne cu gust extraordinar

BUNO - Produse din carne

Iar în prezent, am reusit sa punem sub marca BUNO produse din carne:

  • 100% naturala.

  • provenita de la animale crescute din Romania (în peste 90% din cazuri), cu hrană excelentă din punct de vedere calitativ, care duce la o carne cu gust extraordinar, cu termen de valabilitate extins, ca alternativa sanatoasa pentru celelalte tipuri de carne existente pe piata.

  • procesată cu cea mai mare grija de echipa proprie de producție, ce are în frunte un tehnolog cu 30 de ani experiență.

  • ambalată pe cât posibil in skin pack/vid astfel încât să limiteze actiunea aerobă și să îmbunătățească termenul de valabilitate, fără să fie nevoie de adăugarea substantelor sintetice.

Toate acestea sunt acum posibilie datorită visului făurit de Vivian și Simona Diaconescu, acela de a le arăta tuturor românilor că a mânca sănătos nu este neapărat scump. Asta s-a intamplat la pragul varstei de 40 de ani, cand, proaspat deveniti parinti, au simtit ca pe piata noasta exista o reala nevoie de alimente sanatoase, curate, cu atat mai mult cu cat Romania are un potential urias pentru a produce alimente pe cale naturală. Ar putea chiar sa fie lider pe partea de produse naturale, avand in spate atat de multa traditie.

Au ales strutii dintre toate celelalte animale, pentru ca strutul prin natura lui, poate fi crescut doar prin metode naturale. Carnea sa rosie este foarte sanatoasa, fara sa aiba alte puncte negative in afara, poate, de faptul ca este mai pretentioasa la gatit. Marele plus este ca de la strut se poate folosi absolut tot, intr-un circuit integrat. Nimic nu se iroseste: carne, gheare, grasime, piele, penaj.

Iar astăzi procesam cel putin 8 specii pe lângă strut (capra, oaie, prepelita, iepure, rata, curcan, pui etc). Dezvoltarea a venit natural, deoarece carmangeria pe care am inchiriat-o are capacitate de productie mult  mai mare decât puteam sa-i oferim doar prin carnea de strut DAR SI pentru că era din ce în ce mai evidentă pe piață nevoia de o gama completă de produse naturale – oaie, capra, prepelita etc. cu condimentatie naturala.

Suntem fericiți că putem acoperi toate categoriile de produse: de la produse proaspete la produse marinate, tocate, fiert-afumate, crud-afumate, crud-uscate – toate cu condimentatie naturala (mix de condimente naturale realizat artizanal in carmangeria proprie).

BUNO Gourmet IconBUNO Gourmet

Șoseaua Odăii 38, Otopeni

4,7 20 reviews

  • Avatar Ioana Datcu ★★★★★ acum o săptămână
    Toate produsele conform asteptarilor. Calitatea foarte buna a produselor. Apreciez si modalitatea de livrare (faptul ca folosesc lada frigorifica si o recupereaza la livrare)

Livrare la temperatură optimă

Livram oriunde in Romania

Livrare gratuita

Pentru comenzile peste 450 lei

 

Calitate superioara

Garantam un gust deosebit

Experiență îndelungată

Igiena și siguranța garantate

© Buno Gourmet 2020