Cumparaturile mele

Blue Ocean Marketing SRL

C.I.F.: RO22913399
Nr. Inreg. Reg. Com.: J40/23299/12.12.2007
Banca: Unicredit Tiriac Bank SA
Cont: RO72 BACX 0000 0001 8423 5001

Adresă

Sediul operațional: Soseaua Odăii 38 (Centura de Nord a orasului București), cod postal 75100, oraș Otopeni, judetul Ilfov.

Răspunsuri la întrebările frecvente

Întrebări frecvente

Carnea “Gourmet de strut” provine din fermele proprii sau cele detinute in sistem de fransiza. Carpathian Ostrich Alliance este singurul integrator vertical al fermelor de struti din Romania.
De cativa ani, produsele “Gourmet de strut” sunt vandute celor mai bune restaurante din Romania si din afara tarii. Recent am inceput sa vindem si celor de acasa, prin acest magazin online. Puteti face cumparaturi ca profesionistii, dar asta inseamna sa cumparati in pachete pregatite pentru profesionisti. In acest fel va veti bucura de calitate premium si veti putea economisi bani.
Nu. Carnea “Gourmet de strut” este depozitata intr-un terminal logistic frigorific modern in care nu au acces decat anumite persoane.
Da, preluam comenzi si prin telefon. Suna la 0735 780 780 pentru a ne spune ce produse doresti. Iti vom trimite un e-mail cu toate detaliile comenzii, pe care va fi nevoie sa le confirmi inainte ca noi sa-ti trimitem comanda.
Colegii nostri sunt foarte incantati sa iti raspunda. Scrie-ne la hello@struti.ro sau suna-ne la 0735 780 780 si spune-ne ce ai vrea sa stii.
Hrana strutilor este in totalitate naturala, pe baza de lucerna, grau, orz, porumb, soia, minerale si vitamine, fara hormoni de crestere sau antibiotice.

Carnea noastra este gatita cu iscusinta de chefi in cele mai bune restaurante din Bucuresti, printre care se numara DakotaLa Cantine de NicolaiBacania VecheAvantgarde Restaurant din cadrul Double Tree by Hilton, AubergineLa Samuelle.

Ai o sugestie sau îți putem fi de ajutor?

Formular online

  Livrare la temperatură optimă

  Livram oriunde in Romania

  Livrare gratuita

  Pentru comenzile peste 450 lei

   

  Calitate superioara

  Garantam un gust deosebit

  Experiență îndelungată

  Igiena și siguranța garantate

  © Buno Gourmet 2020