Descriere
Drum de Strut = pulpa inferioara dezosata. Ce este acest produs?
Drum de Strut este numele unei grupe de muschi din pulpa inferioara a Strutului. Sunt muschii care fac strutul atat de rapid. De aceea au o textura mai ferma decat Steak-ul de Strut.
Recomandari de preparare pentru drum de strut:
Drum este carnea cea mai potrivita pentru gatire la cuptor (slow-cook). Se poate gati atat bucata intreaga cat si taiata in bucati mai mici. Deosebit de gustoasa in tocanite si gulasuri. Roast-ul de Strut este o delicatesa de textura si aroma pe indelete.
Drum de Strut este excelent si atunci este afumat.
Carnea de strut este o alternativa saraca in grasimi si plina de substante nutritive la carnea de vita. Are o medie de 30 grame de proteine per portie. Si mai putin de 3 grame de grasimi. Carnea de strut are o aroma similara cu cea a carnii de vanat, dar mult mai fina. Are un continut scazut de colesterol, sodiu si grasimi.
Conditii de pastrare
Dupa transare, carnea de strut trece printr-un proces de inghetare rapida (shock freeze) pentru a-si pastra calitatile organoleptice initiale.
Termenul de valabilitate minim garantat este de 3 luni.
Inainte sa gatesti carnea, decongeleaz-o lent in frigider. Va dura intre 6 si 9 de ore. Asa vei pastra vitaminele si oligoelementele intacte. Vei avea un aliment hranitor si sanatos.
Important: NU mai congela carnea dupa decongelare!
Retete si sfaturi
Pentru sfaturi despre cum sa preparati carnea de strut accesati sectiunea de retete

Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:
Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite, atunci vizitezi magazinul potrivit. Aici poti sa pui la concurenta acest produs cu:
- Pui grill de tara;
- Steak Pave de Strut gatit sous-vide;
- Muschiulet de Cangur;
- File Somon Keta captura Pacific;
Dupa ce ai mancat, iti recomandam o cafea espresso premiata. Portofoliul prietenilor de la CafelePremiate.ro iti permit sa alegi dupa preferinte:
Recenzii
Nu există recenzii până acum.