Descriere
Piept de rata cu piele – informatii produs
Un piept de rata cu piele reprezinta cea mai fina piesa din carcasa de rata. Carne rosie foarte hranitoare si gustoasa cu o piele grasa, groasa care gatita devine rumena si confera carnii o aroma si o fragezime deosebita.
Este o sursa proteine de cea mai buna calitate.
Pieptul de rata cu piele provine de la pasari crescute la sol, hranite cu furaj natural, fara aditivi sau hormoni de crestere.
Piept de Rata cu piele – cum se prepara simplu si delicios:

Aflati cum sa preparati „magret de canard francez” adica piept de rata cu piele, pas cu pas!
Lista ingredientelor:
- 1 piept de rata cu piele
- sare de mare grosiera
- piper negru boabe proaspat rasnit
Instructiuni:
- Cresteaza pielea cu un cutit bine ascutit precum se vede in poza produsului gatit. Atentie sa nu taiati carnea.
- Frecati cu sare de mare si piper negru proaspat rasnit avand grija sa ramana condimentele in crestaturile din piele.
- Puneti pieptul de rata intr-o tigaie rece asezata pe aragaz, cu pielea in jos si porniti focul (foc mediu). Odata ce tigaia devine fierbinte si pielea incepe sa sfaraie, gateste rata timp de 8 minute.
- Grasimea se va topi, asa ca scurgeti-o din tigaie. O veti folosi cu mult succes mai tarziu la alte preparate.
- Intoarceti pieptul de rata si gatiti-l cu carnea in jos timp de 4 minute.
- Scoateti pieptul de rata din tigaie, infasurati-o in folie de aluminiu si lasati-o sa se odihneasca 10 minute inainte de feliere si servire. Feliati la grosimea preferata.
Informatii utile: conditii de pastrare
Dupa transare, acest piept de rata cu piele a trecut printr-un proces de inghetare rapida (shock freeze). Asa se pastreaza calitatile organoleptice, vitaminele si oligoelementele care il fac un aliment de cea mai buna calitate.
Pastreaza carnea in congelator pana la termenul de expirare inscris pe ambalaj.
Termenul de valabilitate minim garantat este de 3 luni pentru toate produsele BUNO congelate.
Inainte sa gatesti carnea, permite-i sa se *decongeleze lent in frigider. Va dura mai mult dezghetarea (intre 8 si 12 de ore). Beneficiul acestei proceduri consta in textura ferma, sanatoasa iar vitaminele si oligoelementele vor fi intacte. Vei avea un aliment hranitor si sanatos pentru metabolismul tau.
Important: NU mai congela carnea dupa decongelare! NU gati aceasta friptura in cuptorul cu microunde.
Retete si sfaturi
Pentru sfaturi despre cum sa preparati produsele achizitionate accesati sectiunea de retete sau contactati-ne adresa de email de pe site sau la numarul de telefon.
Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:
Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite, atunci vizitezi magazinul potrivit. Aici poti sa pui la concurenta acest produs cu:
Dupa ce ai mancat, iti recomandam sa te relaxezi savurand pe indelete o cafea espresso premiata. Portofoliul prietenilor de la CafelePremiate.ro iti permit sa alegi dupa preferinte:
Recenzii
Nu există recenzii până acum.