File Somon Keta captura Pacific

69.00 lei

Pachet cu greutate fixa 1Kg.

(2 recenzii de la clienți)

Stoc epuizat

 • Produse de calitate superioara
 • Igiena și siguranța garantate
Plata online

Descriere

Prezentare produs:

File Somon KETA captura Pacific provine de la peste salbatic, a fost portionat dupa ce solzii si pielea au fost indepartate, apoi a fost congelat in bucati individuale.

Salmon fish 640x957 640x480 small web Pic 5 300x200 1

Cum sa gatesti simplu, rapid si gustos un file somon Keta captura Pacific:

Pentru iubitorii bucatariei japoneze, sashimi sigur este sus in lista peferintelor culinare.

Daca da, va recomandam aceasta reteta de mancare exotica Sashimi din somon si ton. Noua ne-a placut mult.

Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:

Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite, atunci vizitezi magazinul potrivit deoarece aici poti sa pui la concurenta acest produs cu:

La finalul pranzului iti recomandam sa incerci una dintre cafelele espresso premiate:

Conditii de pastrare

Dupa filetare, pestele este imediat congelat individual prin inghetare rapida (shock freeze) pentru a-si pastra calitatile organoleptice initiale, apoi ambalat in pungi vidate, etichetat.

Pastreaza carnea in congelator pana la termenul de expirare inscris pe ambalaj (termenul de valabilitate minim garantat este de 6 luni pentru acest produs congelat).

Daca vrei sa gatesti carnea imediat dupa ce ai primit-o, permite-i sa se dezghete treptat in frigider. Ii va lua mai mult timp sa se dezghete (intre 12 si 24 de ore), dar astfel isi va mentine textura si proprietatile nutritive avute inainte de congelare.

Important: NU mai congela carnea dupa decongelare!

2 recenzii pentru File Somon Keta captura Pacific

 1. eduard.enecoman (proprietar verificat)

  Foarte gustos, desi am dezghetat fileul putin fortat, in cca 1 ora (pentru un gust desavarsit trebuie decongelat treptat, in frigider).
  Deloc gras si, foarte important, nici urma de mirosul si gustul chimice specifice somonului din hypermarketuri, crescut in bazine de acvacultura. Apropos de hypermarketuri, nu multi stiu ca asa-zisul peste „proaspat” este de fapt congelat si decongelat de minim 2 ori pana ajunge pe patul de gheata, pierzand mult din gust si calitatile nutritive. Pestele de la Buno este congelat rapid imediat dupa capturare, ceea ce conserva proprietatile originale.
  Revenind la somon, sunt consumator frecvent al acestui soi de peste si cred ca nu gresesc cand afirm ca cel de la Buno are un raport calitate-pret excelent!

  Spor!

 2. Eduard (proprietar verificat)

  Si inca un amanunt: somonul este portionat convenabil, cred ca sunt bucati de 100 gr intr-o punga.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.