Descriere
Rondele de Somon salbatic KETA de Pacific cu piele – prezentare produs
Rondele de Somon salbatic KETA de Pacific cu piele provine de la pesti capturati in Oceanul Pacific. El a fost portionat dupa eviscerare si indepartarea solzilor. Apoi a fost congelat in bucati individuale, glazurate cu un strat subtire de gheata protectoare.

Cum sa gatesti simplu, rapid si gustos rondele de Somon salbatic KETA de Pacific cu piele:
Daca sunteti amatori de somon salbatic gatit spre rasfatul papilelor gustative, va recomandam urmatoarele retete simple si gustoase:
- Somon filetat gatit in tigaie la standardul de calitate „Restaurant grade” – o reteta de la Epicurious.
- Somon la tigaie cu sos de lamaie, o reteta simpla, rapida si foarte gustoasa.
- Pentru iubitorii bucatariei japoneze, sashimi sigur este sus in lista preferintelor culinare. Iata si o reteta exotica Sashimi din somon si ton. Noua ne-a placut mult.
Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:
Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite, atunci vizitezi magazinul potrivit deoarece aici poti sa pui la concurenta acest produs cu:

La finalul pranzului iti recomandam sa incerci una dintre cafelele espresso premiate oferite de magazinul online partener Cafele.Premiate.ro:
- Cafea La Genovese Espresso Oro boabe 1 kg
- Cafea Roen Espresso Extra Bar boabe 1 kg
- Domingo Caffe Espresso Boabe Tosca 1kg
- Cafea Universal Caffe Organic Fair Trade 100% Arabica boabe, 500 gr.
Conditii de pastrare:
Dupa capturare si procesare, pestele este imediat congelat individual prin inghetare rapida (shock freeze) pentru a-si pastra calitatile organoleptice initiale, apoi ambalat in pungi vidate, etichetat.
Pastreaza carnea in congelator pana la termenul de expirare inscris pe ambalaj (termenul de valabilitate minim garantat este de 6 luni pentru acest produs congelat).
Daca vrei sa gatesti carnea imediat dupa ce ai primit-o, permite-i sa se dezghete treptat in frigider. Ii va lua mai mult timp sa se dezghete (intre 12 si 24 de ore), dar astfel isi va mentine textura si proprietatile nutritive avute inainte de congelare.
Important: NU mai congela carnea dupa decongelare!
eduard.enecoman (proprietar verificat) –
Foarte gustos, desi am dezghetat fileul putin fortat, in cca 1 ora (pentru un gust desavarsit trebuie decongelat treptat, in frigider).
Deloc gras si, foarte important, nici urma de mirosul si gustul chimice specifice somonului din hypermarketuri, crescut in bazine de acvacultura. Apropos de hypermarketuri, nu multi stiu ca asa-zisul peste „proaspat” este de fapt congelat si decongelat de minim 2 ori pana ajunge pe patul de gheata, pierzand mult din gust si calitatile nutritive. Pestele de la Buno este congelat rapid imediat dupa capturare, ceea ce conserva proprietatile originale.
Revenind la somon, sunt consumator frecvent al acestui soi de peste si cred ca nu gresesc cand afirm ca cel de la Buno are un raport calitate-pret excelent!
Spor!
Eduard (proprietar verificat) –
Si inca un amanunt: somonul este portionat convenabil, cred ca sunt bucati de 100 gr intr-o punga.