Cumparaturile mele
Spicy roasted ostrich

Strut condimentat la cuptor

Ingrediente

• ulei de masline

• 800g carne strut

• 2 lingurite seminte coriandru

• 2 lingurite piper negru boabe

• 2 lingurite boabe ienupar

• 1 lingurita seminte cardamon

• 2 catei de usturoi zdrobiti

Sos

• 1 ceasca de vin rosu sec

• 50ml vin de Porto

• 3 linguri gem de coacaze rosii

• 1/2 pahar apa

• 2 linguri otet balsamic

• 1 lingura de unt

 

Preparare

1. Zdrobiți condimentele și usturoiul într-un blender sau mojar cu pistil.

2. Cu mixtura rezultată frecați feliile de carne și lăsați-le la marinat 1-2 ore.

3. Incălziți niște ulei de măsline într-o tigaie mare, adaugați carnea și gătiți până când aceasta devine maronie. Apoi transferați-o într-un vas potrivit pentru cuptor si coaceți( în cuptorul preîncalzit la 200 de grade) timp de 30 de minute.

4. După ce o scoateți din cuptor, lăsați carnea in vas, acoperită, timp de 15 minute înainte de a o tăia.

Sosul

1. Amestecați toate ingredientele într-o tigaie adâncă, cu excepția untului. Lăsați să fiarbă până când în tigaie rămâne doar aproximativ o cana de lichid.

2. Încorporați untul cu un tel și, dacă doriți un sos mai gros, încorporați și o lingură de făină.

Porții 3-4

Sugestie de servire: pe un platou mare, lângă un amestec de ciuperci sălbatice, ceapă, ierburi aromatice toate trase în unt și dovleac copt alături de varză sotată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare la temperatură optimă

Livram oriunde in Romania

Livrare gratuita

Pentru comenzile peste 450 lei

 

Calitate superioara

Garantam un gust deosebit

Experiență îndelungată

Igiena și siguranța garantate

© Buno Gourmet 2020