- Portii 4-6
- Timp de preparare 10 minute
- Timp de gatire 45 minute
Ingrediente
- 30 ml ulei
- 1 ceapa rosie, tocata
- 450 g steak de strut, taiat felii
- 1 ardei rosu, taiat felii
- 150 g ciuperci champignon
- 500 ml lapte cu continut scazut de grasime
- 5 g salvie proaspata, tocata
- 10 g patrunjel proaspat, tocat
- 250 g orez brun
Metoda de preparare
- Caliti ceapa cu 30 ml de ulei, intr-o tigaie normala.
- Adaugati feliutele de carne de strut, ardeiul rosu si ciupercile si apoi caliti timp de 5 minute.
- Adaugati 500 ml de lapte rece in tigaie, sare si piper dupa gust si amestecati continuu, pana cand incepe sa fiarba.
- Lasati sa fiarba inca 25 de minute, fara capac, amestecand ocazional.
- La final adaugati mirodeniile si amestecati.
- Serviti fierbinte cu orez brun.
Pofta buna!