Cumparaturile mele
Gulas de strut

Gulas de strut

Numar de portii: 4

Timp de preparare: o ora jumatate

Ingrediente:

  •  500 grame gulas de strut
  •  700 grame legume tocate(selectie de legume dupa gust)
  •  o mana de ciuperci
  • 800 grame rosii tocate in stil italian
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 1 catel de usturoi mare, zdrobit sau tocat
  • Ierburi uscate, dupa gust (busuioc, cimbru, italiene – orice preferati)
  • 2 lingurite de paprika afumata
  • 2 linguri de sos Worcestershire
  • Jumatate cub cu gust de vita sau supa de oase de vita
  • 1 ceasca de apa
  • Ulei de masline pentru preparare
  • Sare si piper dupa gust

Preparare:

  1. Incalziti uleiul intr-o oala mare, adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le pana cand ceapa devine translucida
  2. Adaugati bucatile de gulash de strut, ierburile aromate si paprika afumata, amestecati pana cand se omogenizeaza si lasati pe foc pana cand carnea incepe sa capete o nuanta maronie.
  3. Adaugati, apoi, rosiile maruntite, sosul Worcestershire si cubul cu gust de vita. Amestecati pana cand se omogenizeaza (daca printre legume aveti sparanghel sau alte legume moi, adaugati-le abia in ultimele 10 minute) si adaugati apa. Daca in loc de cubul de vita folositi supa de vita, nu mai este nevoie sa folositi apa.
  4. Acoperiti si lasati sa fiarba. Cand incepe sa fiarba, reglati focul la mic si lasati la inabusit timp de 35 de minute, amestecand ocazional.
  5. Adaugati ciupercile si celelalte legume noi si mai lasati pe foc timp de 10 minute, fara capac.
  6. Adaugati sare si piper si serviti in boluri adanci.
  7. Poate fi servit cu garnitura de orez, cous cous sau noodles
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare la temperatură optimă

Livram oriunde in Romania

Livrare gratuita

Pentru comenzile peste 450 lei

 

Calitate superioara

Garantam un gust deosebit

Experiență îndelungată

Igiena și siguranța garantate

© Buno Gourmet 2020