Cumparaturile mele
monkey gland sauce

Friptura de strut cu sos traditional sud african

Ingrediente:

  • 2 bucati Steak de strut de aproximativ 100 g fiecare, 20-25 mm grosime
  • 2 linguri de ulei de masline
  • Sare de mare si piper negru macinat

 

Sos traditional sud-african

  • 2 linguri de ulei
  • O ceapa mare, tocata
  • 2 catei de usturoi zdrobiti fin
  • ½ ceasca de apa
  • 410 g rosii decojite
  • O ceasca suc de rosii (sau ½ ceasca sos Worcestershire)
  • ¾ ceasca de sos chutney (il puteti cumpara de aici http://bunamenajera.ro/magazin/?post_type=product)
  • ¼ ceasca de zahar brun
  • 2 linguri otet
  • O lingura sos Tabasco

 

Preparare:

Condimentati ambele parti ale steak-ului cu sare si piper. Puneti-le in frigider pentru o ora. Scoateti din frigider si plasati-le la temperatura camerei pentru inca o ora inainte de a le gati. Incalziti uleiul de masline la foc mare pana incepe sa miroasa. Puneti steak-urile uscate si prajiti-le intre 3-7 minute in functie de cum le preferati. Indepartati-le din tigaie si puneti-le pe o farfurie. Taiati in felii subtiri si serviti imediat. Serviti cusos traditional sud-african.

Pentru sos:

Incingeti uleiul. Caliti ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adaugati ingredientele ramase si fierbeti timp de 30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare la temperatură optimă

Livram oriunde in Romania

Livrare gratuita

Pentru comenzile peste 450 lei

 

Calitate superioara

Garantam un gust deosebit

Experiență îndelungată

Igiena și siguranța garantate

© Buno Gourmet 2020