Cumparaturile mele
7cec9fd68140b43c681f273b5a793841

Cum se gateste strutul?

Caracteristicile şi versatilitatea cărnii Gourmet de strut o transformă în alegerea ideală atunci când doreşti să prepari o masă uşoară, o cină sau un prânz bogate nutritiv şi gustoase.

 

– Lasă carnea să se dezgheţe în frigider, în ambalajul original, sigilat.
– Spală carnea înainte de preparare, după ce s-a dezgheţat şi usuc-o într-un şerveţel, tifon sau prosop de bucătărie.
– Se recomandă marinarea cărnii în cazul în care doreşti s-o prepari pe grătar.
– Bucăţile de Steak şi Fille se taie transversal fibrelor de muşchi şi se pot prăji în ulei vegetal câte 2-3 minute pe ambele părţi, având grijă ca interiorul să rămână roz (medium, medium-rare). Sare se pune numai la sfârşit.
– Este indicat ca înainte de servire, bucăţile de carne să fie puse pe farfurii preîncălzite şi să se păstreze acoperite timp de 2-3 minute.
– Bucăţile de gulaş se prepară asemănător celorlalte cărnuri cunoscute, după gustul fiecăruia.
– Feliile de gât pot fi folosite pentru reţete delicioase de supe şi de ciorbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare la temperatură optimă

Livram oriunde in Romania

Livrare gratuita

Pentru comenzile peste 450 lei

 

Calitate superioara

Garantam un gust deosebit

Experiență îndelungată

Igiena și siguranța garantate

© Buno Gourmet 2020