Pulpe de Rata sous-vide
Pulpe de Rata sous-vide
55.00 lei Adaugă în coș

Pulpe de Rata sous-vide

55.00 lei

Pachet cu 6 Pulpe Rata x 200 grame in punga vidata.

Doar 4 produse rămase în stoc

Descriere

Pulpe de Rata sous-vide, tot ce au nevoie este sa fie rumenite 15 minute la cuptor si aveti un pranz sau o cina gourmet gata de servit.

Pulpe de rata gata de servit in doar 15 minute, fara sa petreci ore lungi in bucatarie.

Cum asa?

Am pus 6 pulpe de rata intr-o punga alimentara, am vidat-o si apoi le-am gatit lent intr-o baie de apa, conform metodei culinare „sous-vide”. Adica au fost imersate cateva ore bune in apa la temperatura constanta, pentru a fi gati lent si uniform carnea de rata.

La final, am lasat pulpele sa se raceasca lent. Apoi le-am congelat rapid, pentru a le pastra si a le oferi un termen lung de valabilitate.

Ne place pulpa de rata confiata, mult. Insa Pulpa de Rata confiata risca sa se usuce daca o bagam in cuptor pentru a obtine o crusta semicrocanta.

Aceste pulpe de rata rumenite in cuptor 15 minute arata bine si au un gust pe cat de bine arata iar mirosul te va invita singur la masa.

Secretul acestor Pulpe de Rata consta in prepararea lor prin metoda sous-vide, apoi in metoda de congelare shock-freeze:

  1. Pulpele de Rata au fost alese cu atentie, dupa ce au fost bine deplumate.
  2. Apoi Pulpele de Rata au fost introduse in pungi alimentare, vidate si sigilate, in vederea gatirii dupa metoda sous-vide.

    Portii de carne de strut, somon, pui sunt ambalate in pungi vidate pentru a fi gatite dupa metoda sous-vide.
    Portii de carne de strut, somon, pui sunt ambalate in pungi vidate pentru a fi gatite dupa metoda sous-vide.
  3. Pungile cu carne sunt introduse in vasul de gatire „sous-vide”. Acesta este un vas umplut cu apa dotat cu o rezistenta electrica cu termostat. Astfel apa va fi incalzita si mentinuta constant la temperatura selectata. Foarte important, este prevazuta cu un sistem de recirculare a apei, ea incalzind uniform toate pungile cu produse. Secretul consta in temperatura de gatire si durata de timp, functie de tipul de carne cat si de grosimea portiilor.

Steak Vita in punga sous vide introdusa in baie de apa 55Celsius AdobeStock 768 x 768 0.20 MB

Punga vidata cu carnea portionata este introdusa in baia cu apa incalzita a aparatului de gatit sous-vide

Cum preparam acasa aceste pulpe de rata gatite sous-vide?

Aceste pulpe rata gatite sous-vide va ofera posibilitatea de a gati carne de rata pret de doar 15 minute la cuptor. Asta este tot ce trebuie sa faci, sa incalzesti si sa rumenesti aceste pulpe rata. Ele vor capata o crusta aramie, usor crocanta si o aroma irezistibila.

Dupa ce am rumenit aceste pulpe rata pret de 15 minute, le punem pe un platou alaturi de o garnitura precum varza rosie, piureul de cartofi, cartofi dulci copti, de ce nu mamaliga sau o salata mixta plina de vitamine.

Aceste produse sunt foarte similare cu acele pulpe rata gatite la cuptor pentru cateva bune la temperatura joasa (slow cook). Diferenta consta in faptul ca noi deja am investit acest timp pentru tine, gatindu-le sous-vide. Astfel, pranzul sau cina ta va fi gata intr-un sfert de ora, cat timp faci salata, alegi vinul favorit si aranjezi masa.

Originea acestui produs delicat si gustos

Aceste Pulpe rata „sous-vide” sunt produse in Bulgaria de partenerii nostri care aprovizioneaza piata franceza. Unul dintre fondatori este un domn francez cu multi ani de experienta in produsele din rata.

De ce se afla in meniul BUNO Gourmet?

Stim ca oamenii dinamici, cu o cariera de succes sunt persoane a caror timp liber este limitat. Sunt persoane care apreciaza o mancare fina alaturi de persoana iubita. Insa nu isi permit sa gateasca pentru cateva ore bune, mai ales in cursul saptamanii. De aceea, am adaugat in stoc acest produs precum si alte produse similare care nu contin E-uri, au doar ingrediente naturale, au livrare la 24 ore de la comanda catre magazin, produse care se gatesc rapid si usor.

BUNO Gourmet pune pret pe produsele naturale, gustoase care furnizeaza energie si sanatate. Produse care sunt similare produselor gatite de bunicile noastre cu ingrediente proaspete crescute si cultivate in curtea lor.

Daca simtiti nevoia de mai multe informatii despre acest produs sau produsele din portofoliul BUNO Gourmet, nu ezitati sa ne scrieti la adresa de email de contact. Va vom contacta prompt deoarece aceasta nu este doar afacerea noastra, este pasiunea noastra. Aceste produse sunt mandria noastra.

Pulpe de rata = valori nutritionale

 

Pulpe de Rata nutritional facts

Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:

Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite, atunci vizitezi magazinul potrivit deoarece aici poti sa pui la concurenta acest produs cu: .

 

Dupa ce termini de savurat aceste minunatii gastronomice, iti recomandam sa te relaxezi savurand pe indelete o cafea espresso premiata. Nu de alta, dar ai de unde alege:

Pofta buna!

Informatii utile: conditii de pastrare

Dupa ce au fost scoase din aparatul de gatire sous-vide, pungile cu Pulpe de Rata au fost racite lent, sterse de apa si apoi trecute printr-un proces de inghetare rapida (shock freeze) Asa le pastram calitatile organoleptice, vitaminele si oligoelementele care il fac un aliment de cea mai buna calitate.

Pastreaza carnea in congelator pana la termenul de expirare inscris pe ambalaj. Termenul de valabilitate minim garantat este de 3 luni pentru toate produsele BUNO congelate.

Daca vrei sa gatesti carnea imediat dupa ce ai primit-o, permite-i sa se *decongeleze lent in frigider. Ii va lua mai mult timp sa se dezghete (intre 12 si 18 de ore), dar astfel isi va mentine textura si proprietatile nutritive avute inainte de congelare.

Important: NU mai congela carnea dupa decongelare! NU gati aceasta friptura in cuptorul cu microunde.

Retete si sfaturi

Pentru sfaturi despre cum sa preparati produsele achizitionate accesati sectiunea de retete sau contactati-ne adresa de email de pe site sau la numarul de telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.