Descriere
Gulas de Strut. Cateva cuvinte despre acest produs:

Gulas de Strut inseamna bucatele fragede de carne macra 95% si 5% grasime. Gulasul provine din grupele de muschi Fillet, Steak si Drum. Bucatele de aproximativ 3 cm fiecare.
Ingredient ideal pentru ciorbe, tocanite precum chilli con carne. O optiune pot fi si frigaruile marinate.
Gulasul il poti prepara perfect la cuptor. „Slow-cook”. Aceasta metoda pastreaza carnea frageda, suculenta. Permite impregnarea optima cu aromele condimentelor.
Proprietatile carnii de strut:
Frageda, slaba si plina de substante nutritive. Carnea de strut este alternativa sanatoasa, saraca in grasimi pentru carnea de vita. Are o medie de 30 grame de proteine per portie. Are mai putin de 3 grame de grasimi. Carnea are o aroma bogata, similara cu cea a carnii de vanat. Are continut scazut de colesterol, sodiu si grasimi. Carnea de strut este o carne cu aport ridicat de proteine valoroase.
Provenienta carnii de strut
BUNO Gourmet colaboreaza direct cu fermierii de struti. Majoritatea sunt afaceri familiale. Ei si-au investit economiile in aceste ferme. Au amenajat terenul agricol in padocuri si tarcuri generoase. Sunt necesari aproape 100 metri patrati pentru fiecare strut. Aici isi ingrijesc strutii permanent, zi de zi. A creste struti nu este o joaca, cum se prezinta in presa.
Lipsa unui volum de munca fizica intensa este inlocuita de timpul si atentia acordata fiecarui strut. Strutii au nevoie de apa proaspata in adapatori curate. Hrana lor este din ingrediente naturale, bogata in nutrienti. Principalul ingredient este lucerna uscata. Au nevoie de tarc curat si padoc etans care sa ii fereasca de ploaie. Un strut ud expus vantului rece este aproape sigur un strut pierdut.
Suntem onorati sa colaboram cu fermierii Romani. Promovam munca depusa pentru aceste produse deosebite. Oferim aceste produse clientilor din Romania si din restul Europei.
Conditii de pastrare ideale pentru Gulas de Strut:
Dupa transare, carnea de strut este congelata rapid (shock freeze). Asa ii pastram vitaminele si calitatile organoleptice.
Termenul de valabilitate minim garantat este de 3 luni.
Cand vrei sa gatesti carnea, dezgheat-o treptat in frigider. Va dura intre 8 si 12 ore. Astfel carnea isi mentine textura si proprietatile nutritive.
Important: NU mai congela carnea dupa decongelare!
Retete si sfaturi
Interesat cum sa preparati carnea de strut? Accesati sectiunea noastra de retete
Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:
Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite? Atunci vizitezi magazinul potrivit. Aici poti sa pui la concurenta acest produs cu:
- Pui grill de tara;
- Piept de Curcan dezosat fara piele;
- Chiftelute din Prepelita si Pui;
- File Somon Keta captura Pacific;
Dupa ce ai mancat, savureaza o cafea espresso premiata. Portofoliul prietenilor de la CafelePremiate.ro iti permit sa alegi dupa preferinte:
Recenzii
Nu există recenzii până acum.