Descriere
Fillet-urile sunt piesele cele mai delicate, ce pot fi foarte usor taiate si desfacute pentru friptura. Carne foarte frageda, ideala pentru carpaccio sau prajire. Delicios daca este pregatit cu sos de lamaie, piper alb si sos Worcester.
Frageda, slaba si plina de substante nutritive, carnea de strut este perfecta pentru cei care doresc o alternativa sanatoasa si saraca in grasimi pentru carnea de vita. Cu o medie de 30 grame de proteine per portie si mai putin de 3 grame de grasimi, carnea de strut are o aroma bogata, similara cu cea a carnii de vanat. Cu un continut scazut de colesterol, sodiu si grasimi, carnea de strut este foarte populara in randurile celor care isi doresc o carne aromata, cu aport ridicat de proteine, care este in acelasi timp si sanatoasa. Daca vei gusta carnea noastra de strut, vei intelege de ce din ce in ce mai multi oameni o prefera!
Conditii de pastrare
Dupa transare, carnea de strut trece printr-un proces de inghetare rapida (shock freeze) pentru a-si pastra calitatile organoleptice initiale.
Pastreaza carnea in congelator pana la termenul de expirare inscris pe ambalaj (termenul de valabilitate minim garantat este de 3 luni pentru toate produsele BUNO congelate).
Daca vrei sa gatesti carnea imediat dupa ce ai primit-o, permite-i sa se dezghete treptat in frigider. Ii va lua mai mult timp sa se dezghete (intre 24 si 48 de ore), dar astfel isi va mentine textura si proprietatile nutritive avute inainte de congelare.
Important: NU mai congela carnea dupa decongelare!
Retete si sfaturi
Pentru sfaturi despre cum sa preparati carnea de strut accesati sectiunea noastra de retete
Recenzii
Nu există recenzii până acum.