Descriere
Bialetti Perfetto Classico Moka
Cafeaua măcinată Bialetti Perfetto Moka Classico este alegerea perfectă pentru iubitorii de cafea preparată în cafetiere model Moka Pot.
Aceasta cafea prezinta o compoziție echilibrată de 50% cafea Arabica și 50% cafea Robusta.
Ea oferă o experiență moale și aromatică, cu note dulci de flori și fructe uscate, subliniate de prăjirea medie lentă.
Echipa Bialetti Italia a rafinat procesul de preparare a cafelei măcinate, realizând un echilibru optim între prăjire, măcinare și gust.
Perfetto Moka Classico îmbină:
- o prăjire lungă și controlată, evidențiind spectrul aromatic al cafelei arabica
- o măcinare expertă ce asigură un rezultat corpolent,
- proprietățile cafelei Robusta de calitate, conferind cremozitate și intensitate aromatică.
Cafeaua Bialetti pentru Moka Pot
Din dragostea celor care au inventat cafetiera Moka și îi cunosc fiecare secret, ia naștere cafeaua perfectă pentru aceasta.
Perfectă în prăjire, amestecare și gust.
Bialetti Perfetto Moka este gama de cafele pentru cei care iubesc Moka și continuă să o iubească, în fiecare zi.
Ea a fost gândită special pentru cafetierele „moka pot”, oferind o experiență puternică și aromată, perfectă pentru a începe o zi activă.
Această cafea măcinată are o granulație mai mare comparativ cu cafeaua pentru echipamente de preparare a cafelei espresso, adaptată presiunii, temperaturii si debitului specifice cafetierelor Moka. Aceasta granulație favorizează o extracție optimă, completă pentru o cafea robustă și intens aromatică.
Cafeaua preparata cu ajutorul cafetierelor Moka pot, datorita aromei intense, se potrivește perfect la prepararea bauturilor pe baza de lapte precum cappuccino, caffe latte sau iced coffee.
Profilul organoleptic al cafelei Bialetti Perfetto Moka Classico (olfactiv-gustativ):
Intensitatea cafelei Bialetti Perfetto Moka Classico: 7
Bucurați-vă de gustul bogat și revigorant al Bialetti Perfetto Moka Classico care vă va energiza pentru întreaga zi. Un început perfect pentru o zi plină de activități!
Asocieri recomandate pentru Bialetti Perfetto Moka Classico cu alte produse BUNO Gourmet:
Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite, atunci vizitezi magazinul potrivit. Aici poti sa asociezi in meniu acest produs fin cu:
Experiența Bialetti
Datorită lungii experiențe a echipei Bialetti în lumea cafelei, toate fazele de productie sunt internalizate: de la selecția boabelor până la prăjire, de la degazare până la ambalarea finală.
Am creat astfel o metodă de amestecare specifică și infailibilă: Metoda Bialetti.
Din această metodă se naște o cafea unică și inconfundabilă în Coccaglio, în inima Franciacorta.
Metoda Bialetti
Selecţie: faza inițială, în care căutăm cele mai valoroase origini, să le selectăm pe cele care reprezintă cel mai bine gustul espressoului italian autentic.
Prăjirea: 18 minute pentru fiecare bob, pentru a scoate în evidență întregul spectru aromatic al fiecărui tip de cafea.
Degazare: pentru a obține nivelul potrivit de dioxid de carbon și a vă oferi un espresso unic, amestecurile noastre se odihnesc timp de cel puțin două săptămâni într-un mediu cu temperatură controlată.
Ambalare finală: creăm pungi moi cu o supapă de protejare a aromei care acționează ca o barieră pentru oxigen și lumină. Astfel aroma cafelei se păstrează pentru o perioadă lungă de timp și garantează un o cafea perfectă.
O adevărată experiență italiană, în fiecare ceașcă.
Rețete care se remarcă prin calitate și gust, prin selecția atentă a celor mai bune boabe și pentru
grija pusă în fiecare detaliu.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.