Caffe Roen 100% Arabica
Caffe Roen 100% Arabica
25,00 lei94,00 lei Vezi optiuni

Caffe Roen 100% Arabica

25,00 lei94,00 lei

Golește

25,00 lei94,00 lei

Alege pachetul
Click pe pachetul dorit
1 Kg 250 g
Clear selection
 • Produse de calitate superioara
 • Igiena și siguranța garantate
Plata online

Descriere

Caffe Roen 100% Arabica

Caffe Roen 100% Arabica

Caffe Roen 100% Arabica reprezintă experiența oferită de o cafea excepțională, reunind boabe de de cafea Arabica pură provenite din 7 origini diferite, utilizate de casa Caffe Roen. Acest amestec surprinzător de cafea Arabica pură se distinge printr-o rotunjime și un corp accentuate, oferind o alternativă distinctă față de clasicul 100% Arabica.

Cu note aromatice subtile, în special de fructe proaspete, Caffe Roen 100% Arabica promite o călătorie gustativă remarcabilă pentru iubitorii de espresso pur Arabica. Caracterul său rotund și ușor acid se pretează perfect atât pentru aparatele profesionale, cât și pentru cele casnice, oferind o experiență autentică și rafinată în fiecare ceașcă.

Această cafea va fi cu siguranță apreciată de către cei care caută echilibrul perfect între intensitatea espresso-ului pur Arabica și o notă subtilă de aciditate, fiind un adevărat regal pentru papilele gustative ale iubitorilor de cafea de calitate superioară.

De ce vă recomandăm Caffe Roen 100% Arabica?

Caffe Roen 100% Arabica diploma premiu iTQi 2023

Caffe Roen 100% Arabica a fost premiată continuu din 2016 cu cele trei stele ale Superior Taste Award, prestigioasa competitie care a premiat produse alimentare si bauturi din intreaga lume inca din 2005, cu o metodologie de evaluare riguroasa axata pe calitatea senzoriala, blind-tasting.

În 2018 a primit premiul special Crystal Taste Award, rezervat produselor premiate cu trei stele timp de 3 ani consecutiv.

În 2022 a obținut Diamond Taste Award, prestigioasa recunoaștere care se acordă produselor care au fost premiate cu 3 stele de 7 ori în decurs de 10 ani.

De asemenea, a participat la competiția International Coffee Tasting 2022, promovată de IIAC (International Institute of Coffee Tasters). Cu această ocazie, cafeaua 100% Arabica Caffè Roen a obținut prestigioasa Medalie de Aur.

Profilul organoleptic al cafelei Caffe Roen 100% Arabica (olfactiv-gustativ):

Caffe Roen 100% Arabica - organoleptic profile

Asocieri recomandate pentru Bendinelli Arabica Gourmet cu alte produse BUNO Gourmet:

Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite, atunci vizitezi magazinul potrivit. Aici poti sa asociezi in meniu acest produs fin cu:

5 recenzii pentru Caffe Roen 100% Arabica

 1. Mihai P.

  O cafea in primul rand ambalata corespunzator, boabele sunt uleioase cand deschizi punga iar mirosul este corespunzator unei cafele de calitate. La espressorul meu aceasta cafea are un gust excelent!

 2. Claudiu

  Este o cafea cu o intensitate si aroma echilibrata – LIKE

 3. Bogdan

  Este o cafea foarte buna cu o aroma superba.

 4. Claudia

  Espresso asa cum trebuie sa fie

 5. Dorian

  Aroma intensa foarta placuta si persistenta. Toti amicii amatori de espresso au apreciat-o ca excelenta.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.