Reduceri!

Bere KROMBACHER WEIZEN NEPASTEURIZATA

145.00 lei150.00 lei

-15%
Golește

145.00 lei150.00 lei

Alege pachetul
Click pe pachetul dorit
Pachet x 24 doze x 0.5L Pachet x 24 sticle x 0.33L
Clear selection
  • Produse de calitate superioara
  • Igiena și siguranța garantate
Plata online

Descriere

Bere din grau de la Krombacher

Note de degustare:

Tulbure in mod natural, cu bule revigorante, este o bere din grau cu arome dulci si delicate.

Aroma sa aminteste de miere si banane. Fresh, o simti corpolenta  si complexa pe cerul gurii cu un gust amarui retinut care conduce catre un final fructat. O bere Weizen numai buna pentru o ora de relaxare in natura, in gradina sau la masa de cina.

Si acum, cateva date despre istoria Krombacher:

Krombacher logo 2Documentele arata ca berea era consumata in orasul Krombach deja in anul 1300, desi unele surse indica chiar o data anterioara. Data oficiala a crearii berii Krombacher luata in considerare ca fiind 1803. La inceput a fost o fabrica mica de bere care si-a castigat rapid reputatia pentru berea ei buna, iar gloria acesteia s-a raspandit rapid, mult dincolo de micul oras Krombach.

Dezvoltarea rapida a rutelor de transport feroviar la mijlocul secolului XIX au avut un impact favorabil asupra exporturilor de bere in diferite regiuni ale Europei antrenand astfel si extinderea teritoriilor de vanzare. Pana la inceputul secolului XX, din descrierile documentelor supravietuitoare, Beraria Krombacher era foarte bine echipata. In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, capacitatea de productie a fost distrusa, iar productia de bere a fost redusa semnificativ. Insă, dupa razboi, Krombacher si-a revenit rapid. Investitia continua in inovatii tehnologice i-a permis berariei Krombacher sa fie intotdeauna in fruntea productiei de bere.

Volumul de 2 milioane de hectolitri productie anuala a fost trecut inainte de 1990, iar în 2004, cel de 5 milioane hectolitri. Compania nu se opreste din dezvoltare, creand noi produse, ambalaje, metode de productie. Din 2009, Krombacher este partenerul oficial al Ligii germane de fotbal.

Termen de valabilitate: minimum 1 luna.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.