BUNO – Rondele de Somon salbatic KETA de Pacific cu piele 0.6KG

49,00 lei

Pachet cu greutate bruta de 600 g ce contine 5% glazura protectoare cu gheata.

(2 recenzii de la clienți)

Stoc epuizat

  • Produse de calitate superioara
  • Igiena și siguranța garantate
Plata online

Descriere

BUNO – Rondele de Somon salbatic KETA de Pacific cu piele 0.6KG – prezentare produs

BUNO – Rondele de Somon salbatic KETA de Pacific cu piele 0.6KG provine de la pesti salbatici capturati. El a fost portionat dupa eviscerare si indepartarea solzilor. Apoi a fost congelat in bucati individuale, glazurate cu un strat subtire de gheata protectoare.

BUNO - Rondele de Somon salbatic KETA de Pacific cu piele 0.6KG. Salmon steaks red fish. Pieces of fatty red salmon
BUNO – Rondele de Somon salbatic KETA de Pacific cu piele 0.6KG

 

Cum sa gatesti simplu, rapid si gustos BUNO – Rondele de Somon salbatic KETA de Pacific cu piele 0.6KG:

Daca sunteti amatori de somon salbatic gatit spre rasfatul papilelor gustative, va recomandam urmatoarele retete simple si gustoase:

Salmon fish 640x957 640x480 small web Pic 3

Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:

Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite, atunci vizitezi magazinul potrivit deoarece aici poti sa pui la concurenta acest produs cu:

Salmon fish 640x957 640x480 small web Pic 2 scaled 1

BUNO File Somon KETA captura Pacific
BUNO File Somon KETA captura Pacific

La finalul pranzului iti recomandam sa incerci una dintre cafelele espresso premiate oferite de magazinul online partener Cafele.Premiate.ro:

Conditii de pastrare:

Dupa capturare si procesare, pestele este imediat congelat individual prin inghetare rapida (shock freeze) pentru a-si pastra calitatile organoleptice initiale, apoi ambalat in pungi vidate, etichetat.

Pastreaza carnea in congelator pana la termenul de expirare inscris pe ambalaj (termenul de valabilitate minim garantat este de 6 luni pentru acest produs congelat).

Daca vrei sa gatesti carnea imediat dupa ce ai primit-o, permite-i sa se dezghete treptat in frigider. Ii va lua mai mult timp sa se dezghete (intre 12 si 24 de ore), dar astfel isi va mentine textura si proprietatile nutritive avute inainte de congelare.

Important: NU mai congela carnea dupa decongelare!

2 recenzii pentru BUNO – Rondele de Somon salbatic KETA de Pacific cu piele 0.6KG

  1. eduard.enecoman (proprietar verificat)

    Foarte gustos, desi am dezghetat fileul putin fortat, in cca 1 ora (pentru un gust desavarsit trebuie decongelat treptat, in frigider).
    Deloc gras si, foarte important, nici urma de mirosul si gustul chimice specifice somonului din hypermarketuri, crescut in bazine de acvacultura. Apropos de hypermarketuri, nu multi stiu ca asa-zisul peste „proaspat” este de fapt congelat si decongelat de minim 2 ori pana ajunge pe patul de gheata, pierzand mult din gust si calitatile nutritive. Pestele de la Buno este congelat rapid imediat dupa capturare, ceea ce conserva proprietatile originale.
    Revenind la somon, sunt consumator frecvent al acestui soi de peste si cred ca nu gresesc cand afirm ca cel de la Buno are un raport calitate-pret excelent!

    Spor!

  2. Eduard (proprietar verificat)

    Si inca un amanunt: somonul este portionat convenabil, cred ca sunt bucati de 100 gr intr-o punga.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.