Branza Feta EPIROS 1800 gr

160.00 lei

Gramaj fix: 1.800 gr/pachet

Stoc epuizat

  • Produse de calitate superioara
  • Igiena și siguranța garantate
Plata online

Descriere

Branza Feta EPIROS 1800 gr – scurta descriere

Branza Feta EPIROS, din lapte de oaie si capra 43% grasime, bloc in saramura.

EPIROS Greek Feta cheese 1.8 kg block in brineEPIROS Feta este bogată în ingrediente nutritive și se remarcă prin aroma sa caracteristică. Albă și aromată, poate fi consumată simplă, cu o bucată de pâine și cateva picături de ulei de măsline, într-o salată grecească, într-o varietate de rețete sau pur și simplu însoțește alte feluri de mâncare.

Caracteristicile sale neschimbătoare, cum ar fi aroma discretă a laptelui și textura compactă și gustul proaspăt al brânzei, conferă EPIROS Feta personalitatea sa unică. Din 2007 a câștigat în total cincisprezece (15) premii și distincții în mai multe concursuri și festivaluri europene, ceea ce înseamnă că este cea mai premiată brânză Feta din lume!

Premiile castigate de branza Feta EPIROS 1800 gr

Premiile câștigate de EPIROS Feta sunt următoarele:

• „Premiul de aur pentru gust” la concursul de gusturi pentru brânzeturile grecești;
• Patru distincții de vârf – 2 stele – de organizația internațională independentă iTQi formată din bucătari și degustători distinși;
• Premiul European de Aur pentru Calitate și Prestigiu Comercial acordat pentru înalta calitate, inovație, satisfacția clienților și efortul de îmbunătățire continuă.
• Top Greek Cheese (2009 și 2013) și „Best Feta” – Premiul de Aur (2013) la Nantwich International Cheese Show, cel mai mare festival de brânză din Europa.

EPIROS Feta, a fost prima Feta în saramură care a fost vândută preambalată în containere din plastic pe piața greacă.

Termen de valabilitate: minimum 1 luna.

Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:

Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite, atunci vizitezi magazinul potrivit. Aici poti sa pui la concurenta acest produs cu:

Dupa ce ai mancat, iti recomandam sa te relaxezi savurand pe indelete o cafea espresso premiata. Portofoliul prietenilor de la CafelePremiate.ro iti permit sa alegi dupa preferinte:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.