Ghiudem Tataresc

15.00 lei

Produs sub forma de potcoava avand 100 grame.

Ambalat in punga alimentara vidata.

Stoc epuizat

  • Produse de calitate superioara
  • Igiena și siguranța garantate
Plata online

Descriere

Ghiudem Tataresc – un produs traditional din Drobogea

Ghiudem Tataresc pe fund de lemn
Ghiudem Tataresc pe fund de lemn

Acest ghiudem tataresc este un preparat crud-uscat si se consumă ca atare. Produsul se prezinta sub forma de potcoavă avand greutatea de 100 grame.

Acest preparat are o savoare total diferita fata de ghiudemul turcesc sau oricare alta reteta din alte zone. El este un preparat crud-uscat specific zonei Dobrogene.

Unicitatea i se datoreaza retetei autentice de origine tatareasca, modului de preparare si ingredientelor de calitate continute.

Prepararea artizanala si necomerciala se mai intalneste in familiile tataresti care respecta traditia neamului. Perioada de maturare a preparatului este de 21 de zile.

Materii prime utilizate la prepararea unui ghiudem tataresc autentic

Ingrediente ghiudem tataresc: carne de vita, carne de oaie, sare, piper, cimbru, coriandru, ardei iute, usturoi, membrană naturală de vita.

Ghiudem Tataresc la uscat
Ghiudem Tataresc la uscat

Stiati ca?

Incepand cu data de 3 aprilie 2018, ghiudemul tataresc este primul produs atestat ca produs traditional din judetul Constanta. Atestatul a fost eliberat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. El este inscris in „Registrul national al produselor traditionale” la pozitia 627.

Ghiudem Tataresc feliat pe farfurie
Ghiudem Tataresc feliat pe farfurie

Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:

Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite, atunci vizitezi magazinul potrivit. Aici poti sa pui la concurenta acest produs cu:

Dupa ce ai mancat, iti recomandam sa te relaxezi savurand pe indelete o cafea espresso premiata. Portofoliul prietenilor de la CafelePremiate.ro iti permit sa alegi dupa preferinte:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.