Drum de Strut (pulpa inferioara dezosata)

110.00 lei121.00 lei

Pret per kilogram 110 lei ( TVA inclus).

Gramajul este in functie de pachetul selectat.

Golește

110.00 lei121.00 lei

Alege pachetul
Click pe pachetul dorit
1000 gr 1100 gr
Clear selection

Descriere

Ce este acest produs?

Drum de Strut (pulpa inferioara dezosata) este denumirea unei grupe de muschi care provin din partea inferioara a pulpei Strutului. Sunt muschii care fac strutul atat de rapid. Aceasta este explicatia petru care au o textura mai ferma decat Steak-ul. Sunt cele mai potrivite pentru preparare (gatire) indelungata la cuptor (slow-cook). Se poate gati atat bucata intreaga cat si taiat in bucati mai mici. Deosebit de gustos in tocanite si gulasuri. Roast-ul de Strut este ceva de savurat pe indelete, ca sa va bucurati de textura si arome.

Drum de Strut se preteaza si la preparare in cuptor, poate intr-un sos de vin. Excelent si atunci este afumat.

Frageda, slaba si plina de substante nutritive, carnea de strut este perfecta pentru cei care doresc o alternativa sanatoasa si saraca in grasimi pentru carnea de vita. Cu o medie de 30 grame de proteine per portie si mai putin de 3 grame de grasimi, carnea de strut are o aroma bogata, similara cu cea a carnii de vanat. Cu un continut scazut de colesterol, sodiu si grasimi, carnea de strut este foarte populara in randurile celor care isi doresc o carne frageda, aromata, cu aport ridicat de proteine, care sa fie in acelasi timp si sanatoasa.

Gusta calitatea BUNO si vei intelege de ce este atat de populara!

Conditii de pastrare

Dupa transare, carnea de strut trece printr-un proces de inghetare rapida (shock freeze) pentru a-si pastra calitatile organoleptice initiale.

Pastreaza carnea in congelator pana la termenul de expirare inscris pe ambalaj (termenul de valabilitate minim garantat este de 3 luni pentru toate produsele BUNO congelate).

Daca vrei sa gatesti carnea imediat dupa ce ai primit-o, permite-i sa se dezghete treptat in frigider. Ii va lua mai mult timp sa se dezghete (intre 24 si 48 de ore), dar astfel isi va mentine textura si proprietatile nutritive avute inainte de congelare.

Important: NU mai congela carnea dupa decongelare!

 

Retete si sfaturi

Pentru sfaturi despre cum sa preparati carnea de strut accesati sectiunea de retete

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.