Descriere
Piept de Rata cu piele fiert afumat
Acest piept de tata cu piele fiert afumat este condimentat cu sare, zahar, piper proaspat rasnit si apoi preparat in abur si apoi afumat la cald cu fum din rumegus de Stejar, gatind lent carnea pentru un rezultat suculent si fraged. Acest produs este gata de a fi savurant atat rece cat si incalzit. Pentru un aperitiv de senzatie sau o salata savuroasa tot ce trebuie facut este sa il feliati fin si…Voila!
Recomandare: incercati-l cu portocale coapte si nuci proaspete, pere si seminte de pin sau, de ce nu, capsuni aromate si cateva picaturi de sos balsamic.
Carne rosie foarte hranitoare si gustoasa. Sursa buna de proteine de inalta calitate.
Cum este preparat acest piept de rata cu piele fiert afumat?
Pieptul de rata provine de la pasari crescute la sol, hranite cu furaj natural, fara aditivi sau hormoni de crestere.
Valori nutritionale / 100 gr produs: Valoare energetica 1647KJ/397KCAL.
Grasime: 35 gr din care Acizi grasi saturati 11 gr, Glucide 2.7 gr din care zahar 0.5 gr, Proteine 18 gr, Sare 2.9 gr.
Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:
Daca esti un amator de gusturi fine, atunci vizitezi magazinul potrivit deoarece aici poti sa pui la concurenta acest produs rafinat cu:
- Branza EPIROS TALAGANI pentru gratar;
- Steak Pave de Strut;
- Muschiulet de Cangur;
- Steak de Ton Yellowfin;
Produs congelat Shock-Freeze (congelare rapida, procedeu care pastreaza nealterate proprietățile organoleptice ale produsului).
*contine conservant: nitrat de sodiu.
gerovital_h3 (proprietar verificat) –
Un adevarat deliciu. Am servit pieptul de rata taiat felii foarte subtiri, acompaniat de spuma de foie gras si rillettes de rata. O simfonie gastronomica!
Mihalache Monica (proprietar verificat) –
Excelent!!! De departe cel mai bun piept de rata afumat! Este sarat atat cat trebuie si nu se simte foarte pregnant afumatura.