Carne de scoici Midii
Carne de scoici Midii
40.00 lei Vezi optiuni

Carne de scoici Midii

40.00 lei

Carne de scoici Midii fara cochilie, prefierte si congelate individual.

Pungi ce contine 1 Kg produs brut (10% glazura protectoate de gheata).

900 grame produs net, decongelat si scurs de exces de apa.

Golește

40.00 lei

Alege pachetul
Click pe pachetul dorit
1000 gr
Clear selection
  • Produse de calitate superioara
  • Igiena și siguranța garantate
Plata online

Descriere

Carne de scoici Midii – cateva informatii

Ne face placere sa va anuntam ca am adaugat carnea de scoici Midii prefiarta in magazinul BUNO Gourmet. Ambalata in pungi de 1 Kg produs brut (inclusiv glazura protectoate de gheata), 0.900 Kg produs net.

Contine carne de scoica fara cochilie, prefiarta si apoi congelata individual. Astfel puteti scoate din punga la decongelat exact cantitatea dorita sa gatiti.

Calibrul este de 100-200 bucati per Kilogram, ceea ce le incadreaza in categoria mijlociu-superioara.

Culoarea, textura dar mai ales gustul ne-a convins ca vor multumi pe multi dintre clientii nostri.

Producatorul din Olanda furnizeaza carnea de scoici Midii prefiarta pentru a scurta timpul de gatire.

Midii in cochilie
Midii in cochilie

Sugestii de preparare – retete cu carne de scoici Midii

Vrem, nu vrem, suntem gurmanzi. Cel putin cei care lucreaza la acest magazin. Precum si majoritatea clientilor nostri fideli. Aceasta pasiune ne impinge sa exploram diverse retete pentru a ne rasfata simturile.

Iata cateva dintre ele (vom reveni cu retete pe masura ce le descoperim si testam):

1) Tagliatelle cu carne de scoici Midii si sos tomat

Aceasta reteta este gata de servit in 15 minute. Usor de preparat.

 

Tagliatelle cu carne de scoici Midii si sos tomat 1547 x 1066
Tagliatelle cu carne de scoici Midii si sos tomat

Ingrediente:

  • 200 grame de tagliatelle
  • 300 grame carne de scoici Midii decongelate lent si scurse de excesul de apa
  • 3-4 catei de usturoi sau fulgi de usturoi deshidratat
  • 350-400 grame de rosii in bulion
  • 2-3 linguri de ulei (masline, avocado,…)
  • 50 grame de branza maturata. Parmezanul este cel mai utilizat, eu am folosit si Kefalograviera rasa
  • 50 ml de vin alb sec
  • Busuioc proaspat. Sau, amatorii de arome orientale pot presara putin amestec de Ras el Hanout. Personal, mi-a placut tare mult
  • Piper boabe proaspat macinat
  • Sare dupa gust

Preparare:

Alegem o tigaie mai inalta cu baza groasa pentru a distribui uniform caldura. Cand este incinsa, punem uleiul in tigaie. Adaugam cateii de usturoi taiati marunt si lasam sa se caleasca superficial. Adaugam rosiile taiate cuburi fine si carnea de scoici. Apoi vine randul vinului, rasnim piperul boabe si adaugam sarea dupa gust. Este timpul sa le lasam sa se uniformizeze pe foc. Nu mai mult de 6-7 minute.

Intre timp, putem profita de ragaz pentru a pune la foc pastele intr-o oala cu apa si sare. Deoarece aceste paste vor fierbe la final in sosul tomat, este bine sa reducem timpul de fierbere cu cateva minute. Cand sunt gata fierte, scurgem apa.

Adaugati tagliatellele in sosul tomat, radeti branza si, daca doriti, adaugati Ras el Hanout dupa gust. Inainte de a scoate de pe foc, puteti adauga si frunzele de busuioc. Dar nu mai mult de 1 minut, este suficient pentru a isi elibera aroma placuta.

Serviti in farfurii unde mai puteti rade putina branza si orna cu cateva frunze de busuioc.

Pofta buna!

2) Supa de Rosii cu file de Merluciu si carne de scoici Midii

Supa de Rosii cu Merluciu si carne de scoici Midii
Supa de Rosii cu Merluciu si carne de scoici Midii

3) Supa de Peste cu carne de scoici Midii si Curry galben

Supa de Peste cu carne de scoici Midii si Curry galben 848x477 1

Conditii de pastrare

Dupa recoltare, scoicile sunt spalate de nisip, li se inlatura valvele cochiliei si sunt fierte. Dupa racire, sunt congelate individual pentru a nu se lipi unele de altele. Se utilizeaza inghetarea rapida (shock freeze). Apoi sunt ambalate in punga. Astfel le pastram calitatile organoleptice naturale.

Termenul de valabilitate minim garantat este de 3 luni pentru acest produs.

Inainte de gatire, permite produsului sa se dezghete lent in frigider. Scurge excesul de apa utilizand o sita si un bol ceramic. Va dura mai mult timp (intre 2 si 6 de ore) dar isi vor mentine textura si proprietatile nutritive. Un aliment sanatos.

Important: NU mai congela carnea dupa decongelare!

Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:

Daca esti un amator de aventuri culinare deosebite, atunci vizitezi magazinul potrivit. Aici poti sa pui la concurenta acest produs cu:

Dupa ce ai mancat, iti recomandam sa savurezi o cafea espresso premiata. Portofoliul prietenilor de la CafelePremiate.ro iti permit sa alegi dupa preferinte:

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.