Descriere
Burger vita Angus Romanesc = un pranz gustos, aromat, hranitor
Burgerul de vita Angus este o optiune ideala pentru un pranz rapid, satios, gustos.
Gatit mediu pe gratar sau in tigaie anti-aderenta ca sa il ramana suculent. Aseza-l intr-o chifla pufoasa, de preferat din faina integrala. Pune alaturi o frunza de salata verde, o felie de rosie coapta, castraveti murati si un strop de maioneza…delir.
Daca esti amator de arome mai puternice, adauga putin sos barbeque. Sau o felie subtire de branza maturata precum Kefalograviera grecilor, care va face minuni.
Daca vrei sa gatesti acest burger de vita Angus imediat dupa ce l-ai primit, permite-i sa se dezghete lent in frigider. Ii va lua mai mult timp sa se dezghete (intre 6 si 12 de ore). Astfel isi va mentine textura si proprietatile nutritive avute inainte de congelare.
Burger de vita Angus Romanesc – istorie:
BUNO Gourmet este o companie romaneasca care promoveaza produsele autohtone. Astfel ne sprijinim partenerii, fermierii si producatorii de produse alimentare premium din Romania.
La realizarea acestui burger de vita Angus am selectat carnea de vita Angus produsa in fermele Karpaten Meat Group din Sibiu. Felicitari lor! Au reusit sa dezvolte o retea performanta de ferme de vite Angus de carne in Romania. Au devenit un furnizor important de carne de vita Angus superioara atat pentru piata din Romania dar mai ales pe pietele Europene.
Burger de vita Angus – ingrediente:
Pentru acest burger de vita Angus am folosit carne de vita cu un continut optim de grasime (20% – 30%) pentru un rezultat suculent si gustos. Intai am tocat carnea de vita Angus prin sita mare, ca sa nu obtinem o pasta fara personalitate. Apoi am amestecat-o cu un mix de condimente naturale proaspat rasnite de tehnologul nostru. Aici avem sare bruta, fara iod, ceapa uscata, piper boabe, usturoi deshidratat, boia dulce si curcuma. Am lasat mixul la rece in refrigerator ca sa uniformizam aroma si apoi am format burgerii in presa noastra manuala, traditionala. Burgerii au atasate pe fiecare fata cate un disc de polietilena, pentru a nu se lipi unii de altii.
Dupa formarea burgerilor de vita Angus, i-am congelat individual prin procedura „shock-freeze”. Astfel protejam integritatea vitaminelor si oligo-elementelor atat de valoroase. Apoi i-am ambalat cate 6 in fiecare punga vidata.
Asocieri cu alte produse BUNO Gourmet:
Daca esti un amator de burgeri, atunci vizitezi magazinul potrivit deoarece aici poti sa pui la concurenta acest burger cu:
- Burger din carne Strut ;
- Burger din carne Cangur;
- Burger din piept de Rata;
- Burger din carne de Berbecut;
- Burger din carne de Prepelita;
Important: NU mai congela carnea dupa decongelare! NU gati acesti burgeri in cuptorul cu microunde.
Retete si sfaturi
Pentru sfaturi despre cum sa preparati produsele achizitionate accesati sectiunea de retete.
Mihalache Monica (proprietar verificat) –
Baiatul meu nu este fan carne insa ideea de burger ii surade asa ca aproape saptamanal avem o masa de burger. Am incercat toate variantele: vita, oaie, cangur, prepelita sau strut si de fiecare data la final farfuria este goala 🙂
Vivian Diaconescu –
Draga Monica, ne bucura sa stim ca avem in fiul vostru un suporter pentru intreaga gama de burgeri. Am creat aceste produse naturale cu gandul in principal la copii, si noi fiind parinti la randul nostru.